Utorok 22. 10. 2024 01:20:30 | Meniny má Sergej

Girona má len 12 futbalistov, ostatní sú zranení. Proti Slovanu povolajú hráčov z béčka

GIRONA/ Vedenie španielskeho futbalového tímu FC Girona bude musieť na utorňajší zápas Ligy majstrov proti Slovanu Bratislava povolať niekoľko hráčov z rezervy. Dôvodom tohto kroku je rozširujúci sa zoznam zranených.

TASR|21. október 2024|19:20:55

Zdroj: Facebook/Girona FC

Súvisiaci článok
Barseghjan dostal v Slovane novú zmluvu. "Som tu šťastný," hovorí najlepší hráč ligy
Čítajte viac >

Útočník Abel Ruiz sa stal najnovším prírastkom na listine zranených, kde sa už nachádzajú Viktor Cygankov, Oriol Romeu, Jhon Solis, Portu, Bryan Gil, Pau Lopez a Yaser Asprilla. Girona tak má k dispozícii len 12 futbalistov z prvého tímu. Stredopoliara Gabriela Misehouya zaregistrovali v "béčku".

"Pre svalové problémy nám chýba Abel Ruiz. Misehouy nemôže hrať. Marc Aznar, Juan Arango, Selvi Clua a dvaja brankári prídu z rezervného tímu, musíme ich však posúdiť. Aj napriek všetkému máme stále k dispozícii dostatok hráčov, aby sme vytvorili základnú zostavu," uviedol tréner Míchel podľa agentúry Reuters.

Girona sa vo svojej 94-ročnej histórii dosiaľ nikdy nekvalifikovala do Ligy majstrov. Účasť v tohtosezónnej edícii súťaže si zabezpečila tretím miestom v La Lige. "Nechceme odohrať len ďalší zápas. Pre mňa bude zajtrajší duel rovnako výnimočný, ako aj tie dva predchádzajúce. Musíme zajtra vyhrať, ak chceme postúpiť ďalej," dodal španielsky kormidelník.

Girona uplynulý mesiac prehrala s Parížom St Germain po vlastnom góle Paula Gazzanigu v 90. minúte a následne doma podľahla Feyenoordu Rotterdam 2:3.


Súvisiaci článok
Weiss už za Slovan hrať nebude, okrem oficiálnej rozlúčky, oznámil Kmotrík!
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť