Streda 18. 09. 2024 21:11:57 | Meniny má Eugénia

Neapol s Lobotkom v základe vyhral tretíkrát v rade a vedie Sériu A

NEAPOL/ Futbalisti SSC v zostave aj so Stanislavom Lobotkom zaznamenali v talianskej Serie A tretí triumf za sebou, keď v nedeľu zvíťazili na ihrisku Cagliari presvedčivo 4:0. Slovenský stredopoliar odohral 74 minút a v 42. uvidel žltú kartu. Po zaváhaní Interu Miláno na pôde sa jeho tím ujal vedenia v neúplnej tabuľke.

TASR|16. september 2024|10:00:06

Zdroj: Facebook/SSC Napoli

Súvisiaci článok
Lobotku by rada angažovala Barcelona
Čítajte viac >

O góly sa postarali v prvom polčase Giovanni Di Lorenzo a po zmene strán Kviča Kvaracchelija, Romelu Lukaku a Alessandro Buongiorno. Hráčov spod Vezuvu nevyviedol z rovnováhy ani incident v hľadisku medzi ultras oboch táborov, pre ktorý museli zápas zhruba na desať minút v prvom polčase prerušiť.

Úradujúci majstri z Interu Miláno už druhýkrát v tejto sezóne zaváhali a v pozícii favorita remizovali, tentokrát v Monze (1:1). Hosťom dokonca hrozila prehra a v 88. minúte pre nich zachránil bod Denzel Dumfries.

Hráči FC Janov remizovali s AS Rím 1:1. Hostia viedli po polhodine hry zásluhou ukrajinského útočníka Arťoma Dovbyka. Janov však vyrovnal v šiestej minúte nadstaveného času, keď sa presadil hlavou Koni De Winter. AS Rím tak nedokázal zvíťaziť ani v štvrtom kole novej sezóny najvyššej talianskej súťaže.

Pocit ligového víťazstva stále nepozná ani Fiorentina, ktorá prehrala v Bergame s Atalantou 2:3. Všetky góly padli v prvom polčase. Bez prehry zostáva v súťaži FC Turín po remíze 0:0 s Lecce.


Súvisiaci článok
Dubovský je konečne v sieni slávy. Slovenským futbalistom kraľuje Lobotka. Zaslúžene?
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť