Pondelok 16. 09. 2024 20:57:26 | Meniny má Ľudmila

Po bombovej hrozbe obnovili na letisku v Poprade prevádzku

POPRAD/ Letisko Poprad-Tatry po evakuácii a bezpečnostnej prehliadke z nedele dopoludnia obnovilo plnú prevádzku s tým, že bombová hrozba sa nepotvrdila.

TASR|1. september 2024|12:45:08

Zdroj: Facebook/Poprad-Tatry International Airport

Súvisiaci článok
Na letiskách nahlásili bombu!
Čítajte viac >

Letisko o tom informovalo na sociálnej sieti.

Obnovenie prevádzky už hlásilo aj košické letisko, ktoré taktiež evakuovali a uzavreli. Polícia predtým prijala oznámenie, že na jednom zo slovenských letísk je údajne bomba.

"Letisko sa vracia do plnej prevádzky. Ďakujeme všetkým zasahujúcim zložkám za rýchlu reakciu a dôkladnú kontrolu. A cestujúcim za trpezlivosť," oznámilo popradské letisko.

Bezpečnostná kontrola sa po evakuácii cestujúcich týkala terminálov, ako aj administratívnych priestorov. Letisko z týchto dôvodov informovalo o meškaní pravidelnej linky z Popradu do Londýna s príletom o 9.45 h a odletom o 10.25 h. Po obnovení prevádzky oznámilo pripravenosť personálu vybaviť let v zrýchlenom režime.

"Páchatelia falošných bombových hrozieb si neuvedomujú, čo všetko im môže hroziť. Aj keď svoje konanie môžu považovať za žart, následky tejto trestnej činnosti určite oľutujú," upozornilo ďalej letisko Poprad-Tatry.


Súvisiaci článok
OBJAVUJEME KRÁSY SLOVENSKA: Hrad Šariš, tichý svedok kráľovských čias
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť