Pondelok 16. 09. 2024 20:54:19 | Meniny má Ľudmila

"Lovcov pedofilov" už policajti zadržali. Nemali ani osemnásť!

TRNAVA/ Polícia obvinila v rámci akcie Lovec piatich tínedžerov, takzvaných lovcov pedofilov. Čelia obvineniu zo zločinu lúpeže a prečinu obmedzovania osobnej slobody spolupáchateľstvom. Trnavská krajská polícia o tom informovala na sociálnej sieti.

TASR|29. august 2024|08:00:06

Zdroj: Polícia

Súvisiaci článok
Samozvaní "ochrancovia spoločnosti" vyhľadávajú pedofilov na internete a napádajú ich. Polícia ich varuje!
Čítajte viac >

"V rukách polície skončili piati tínedžeri, ktorí mali vystupovať ako maloletá osoba a cez sociálnu sieť si tak dohodnúť stretnutie s dospelým mužom. Toho mali pri stretnutí, ktoré sa uskutočnilo na vopred dohodnutom mieste mimo obce, fyzicky napadnúť a potom aj obrať o finančnú hotovosť," priblížili policajti.

Obvinené osoby sú vo veku od 15 do 17 rokov. Počas policajnej akcie Lovec vykonali trnavskí a bratislavskí policajti viaceré domové a osobné prehliadky, v rámci ktorých sa im podarilo zaistiť množstvo stôp.

Polícia apeluje na verejnosť, aby nikdy nebrala spravodlivosť do vlastných rúk. "Pokiaľ má niekto akúkoľvek vedomosť nielen o sexuálnych predátoroch, ale aj o ich samozvaných 'lovcoch', aby sa vždy obrátil na políciu," zdôraznili policajti.


Súvisiaci článok
Z väznice v Rimavskej Sobote ušiel Július M. Nevideli ste ho?
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť