Pondelok 16. 09. 2024 19:25:26 | Meniny má Ľudmila

Veľká šanca pre Slovákov, ktorí chcú utiecť pred liberalizmom. Putin vám dá povolenia na pobyt!

MOSKVA/ SLOVENSKO/ Správa, na ktorú mnohí Slováci túžobne čakali, je tu! Vladimír Putin oznámil, že všetkým cudzincom, ktorí utekajú pred „deštruktívnym liberalizmom“ a ktorých štáty uplatňujú „deštruktívne liberálne postoje“, umožní získať povolenie na pobyt na území Ruska z „humanitárnych dôvodov“! Takže Slováci neváhajte a utečte pred strašným liberalizmom do svojej zeme zasľúbenej!

Michal Filek|22. august 2024|12:49:36

Na túto správu mnohí Slováci čakali. Ilustračné foto. Zdroj: TASR

Súvisiaci článok
Harabin sa v pondelok postaví pred súd. Obžalovaný je z obhajoby Putinovho napadnutia Ukrajiny
Čítajte viac >

Slovenský denník Pravda uvádza, že v dekréte zverejnenom na oficiálnom kremeľskom portáli Kremlin.ru sa uvádza, že povolenia na prechodný pobyt v Rusku budú dostupné pre tých, ktorí „zdieľajú tradičné ruské duchovné a morálne hodnoty“.

Ministerstvo zahraničných vecí pritom, podľa Pravdy, dostalo od Putina za úlohu do konca augusta vypracovať zoznam krajín s deštruktívnymi liberálnymi postojmi.

Ten by mohol, údajne, kopírovať zoznam krajín, ktoré nie sú voči Rusku priateľské, vypracovaný Sergejom Lavrovom, šéfom ruskej diplomacie, už dávnejšie. Na ňom sa, našťastie, Slovensko nachádza. Takže je to dobrá správa pre všetkých Slovákov, ktorí by chceli Putinovu ponuku využiť.

Ako ďalej informuje denník Pravda, povolenia sa budú vydávať na tri mesiace a požiadať o ne bude možné na veľvyslanectvách týchto krajín.

„Na uchádzačov sa nebudú vzťahovať platné kvóty určované ruskou vládou. Nebude sa od nich vyžadovať ani to, aby zložili skúšky, potvrdzujúce, že ovládajú ruštinu a poznajú dejiny i zákonodarstvo Ruska,“ parafrázuje Pravda informácie z kremeľského portálu.


Súvisiaci článok
Fico: Nápad potrestať Orbána za cestu za Putinom je bláznivý
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť