Piatok 05. 07. 2024 03:56:29 | Meniny má Cyril, Metod

Dopravných policajtov v Banskej Bystrici čakalo prekvapenie! Pri riešení škodovej udalosti zistili, že vozidlo je kradnuté

BANSKÁ BYSTRICA/ Dopravných policajtov v Banskej Bystrici privolali v nedeľu 30. júna ku škodovej udalosti dvoch áut na Gaštanovej ulici. Pri jej riešení zistili, že vozidlo značky BMW je kradnuté a pátrajú po ňom žilinskí kolegovia. O prípade informovala v utorok na sociálnej sieti banskobystrická krajská polícia.

TASR|2. júl 2024|13:25:07

Ilustračná foto. Zdroj: www.freepik.com

Súvisiaci článok
Trnavčan pod vplyvom alkoholu zrazil chodkyňu v Bánovciach nad Bebravou. Hrozí mu päť rokov väzenia
Čítajte viac >

„V čase príchodu policajtov vodiči vypisovali tlačivo pre poisťovňu a oznámili im, že sa dohodli na zavinení, a teda ich prítomnosť už nie je potrebná. Policajti sa ponúkli, že im skontrolujú, či tlačivo vypísali správne. Vtedy si všimli, že na strane vinníka chýba údaj o poisťovni a číslo poistky. Vyzvali 40-ročného vodiča zo Žiliny, aby predložil platné PZP. Poistku nemal, a tak nasledovala štandardná kontrola,“ opísala polícia.

Hliadka zistila, že po vozidle sa pátra z dôvodu krádeže a neoprávneného používania cudzieho motorového vozidla. Auto na mieste zaistili a prípad si prevzali ich kolegovia zo Žiliny.


Súvisiaci článok
Polícia v tragickom prípade samovraždy deviataka obvinila mladistvé dievča
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť