Streda 26. 06. 2024 04:10:06 | Meniny má Adriána

VIDEO Cez Kysuce cez víkend radšej necestujte. Opravujú cesty okolo Kysuckého privádzača

K. N. MESTO/ Národná diaľničná spoločnosť sa pustila do opráv cesty, ktorá trpela výstavbou diaľničného privádzača. Aj keď robia najmä v noci, pracovať sa bude aj cez víkend. Ak tadiaľ musíte prejsť, obrňte sa trpezlivosťou.

Michal Filek|8. jún 2024|07:00:06

Cesty po výstavbe privádzača opravia. Zdroj: NDS

Súvisiaci článok
Práce na privádzači v K. N. Meste finišujú. V najbližších dňoch príde aj k obmedzeniam v doprave
Čítajte viac >

Národná diaľničná spoločnosť sa pustila do opráv cesty I/11 pri Kysuckom Novom Meste. O prebiehajúcich prácach informuje na svojom Facebooku.

V noci zo štvrtka na piatok odštartovali opravy komunikácií, ktoré boli využívané počas výstavby privádzača D3 v úseku Žilina, Brodno - Kysucké Nové Mesto.

„Opravy budú pokračovať aj v najbližších týždňoch, no harmonogram prác je nastavený tak, aby sa práce dotkli dopravy len v nevyhnutnej miere. Práce preto prebiehajú najmä počas nočných hodín, skorých ranných hodín a víkendov,“ informujú diaľničiari.

Vo štvrtok začali frézovať cestu v úseku od Skalky po Radolskú križovatku v smere do Žiliny.

„Počas noci z piatka na sobotu sme odstránili starý asfalt v smere do Čadce. Od skorých ranných hodín počas soboty a nedele (8.6. a 9. 6.) sa na danom úseku položí nový koberec,“ pokračuje NDS.

Práce budú pokračovať aj počas nasledujúcehov víkendu.

"Práce znova začnú ešte ďalšiu sobotu (15.6.), kedy sa položí nový asfalt na samotnej Radolskej križovatke a ceste III/2052, vrátane napojovacích vetiev. Opäť začnú po 4.00 ráno. Posledné opravy vykonáme v nedeľu (16.6.), kedy sa položí nový asfalt pri lokalite Skalka. Tieto práce však možno zrealizovať bez zásadných dopravných obmedzení," uzavrela výhľadovo Národná diaľničná spoločnosť.


Súvisiaci článok
Kysuckú diaľnicu chce Ráž začať stavať už začiatkom budúceho roka
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť