Sobota 18. 05. 2024 20:25:16 | Meniny má Viola

Po výbuchu v Cinobani sú až traja zranení

CINOBAŇA/ V bytovom dome v Poltárskom okrese vybuchla plynová bomba. Informuje o tom Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby (OS ZZS) SR na sociálnej sieti. Informovali sme vás, že zranený je najmenej jeden človek. Sú traja. Zdroj: TASR

Michal Filek|3. máj 2024|16:15:34

Zdroj: Polícia

Súvisiaci článok
V Cinobani vybuchla v bytovke plynová bomba. Hlásia minimálne jedného zraneného
Čítajte viac >

Operačné stredisko záchrannej a zdravotnej služby SR akutalizovalo, že na mieste boli zranení traja ľudia.

"Záchranári ošetrili 38-ročného muža, ktorého následne transportovali s popáleninami druhého stupňa do nemocnice v Lučenci," potvrdili záchranári s tým, že 69-ročnú ženu s popálenou rukou ošetrili na mieste. Pripomenuli, že 37-ročný muž s popáleninami trupu a ruky odmietol prevoz do zdravotníckeho zariadenia.

Banskobystrická krajská polícia na sociálnej sieti v piatok popoludní uviedla, že plyn vybuchol v piatok ráno okolo 9.20 h v cinobanskej časti Katarínska Huta. "Podľa zistení z miesta udalosti domáci vo štvrtok (2. 5.) menili plynovú bombu. Či však má táto skutočnosť súvis s týmto incidentom, ukáže až ďalšie vyšetrovanie," zdôrazňuje polícia.

Podľa nich na mieste zasahovali hasiči z Lučenca a Poltára, evakuácia obyvateľov však nebola potrebná. Všetky bližšie okolnosti a príčiny tejto udalosti sú predmetom ďalšieho vyšetrovania.


Súvisiaci článok
Na mol opitý cyklista narazil do zaparkovaného Mercedesu a poškodil ho
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť