Pondelok 16. 09. 2024 20:51:31 | Meniny má Ľudmila

Hviezdy, aj dve posily, no bez Marcelliho. Toto je súpiska ŠK Slovan na Ligu majstrov!

BRATISLAVA/ UEFA potvrdila súpisku ŠK Slovan Bratislava na Ligu majstrov. . Nachádzajú sa na nej aj Artur Gajdoš a Danylo Ignatenko, naše najnovšie posily. Gajdoš bude nosiť dres s číslom 26, Ignatenko bude mať na chrbte číslo 77.

Michal Filek|5. september 2024|07:33:46

Zdroj: ŠK Slovan Bratislava

Súvisiaci článok
Slováci vo štvrtok v Estónsku začnú cestu za postupom v Lige národov
Čítajte viac >

Na tzv. A-liste sa nachádzajú dvaja brankári, deväť obrancov, desať stredopoliarov a štyria útočníci. Informuje o tom klub na svojej oficiálne stránke.

Chýba na nej mladý útočník Nino Marcelli. Ten však, spoločne s brankárom Adamom Hrdinom, môže byť dopísaný neskôr. A to cez tzv. B-list.

„Na B-liste sa môžu nachádzať výhradne mladí hráči (narodení po 1. januári 2003), ktorí v klube strávili prinajmenšom dva roky. Túto podmienku teda spĺňa ako Marcelli, tak aj Hrdina. Obaja teda budú trénerovi Vladimírovi Weissovi st. k dispozícii aj pre európske zápasy. Na B-liste môžu byť aj ďalší mladí hráči, ktorí sa v tejto sezóne objavili na našej súpiske ako Maxim Mateáš, Martin Mišovič, Samuel Noel Murár či Maximilián Marko. Zoznam hráčov na B-liste je možné upravovať najneskôr deň pred jednotlivými zápasmi v Lige majstrov,“ upresňuje klub.

Súpiska ŠK Slovan na ligovú fázu Ligy majstrov

  • Brankári: Dominik Takáč, Martin Trnovský.
  • Obrancovia: Kenan Bajrič, Cesar Blackman, Guram Kašia, Jurij Medveděv, Lukáš Pauschek, Siemen Voet, Matúš Vojtko, Kevin Wimmer, Sharani Zuberu.
  • Stredopoliari: Tigran Barseghjan, Artur Gajdoš, Samuel Habodasz, Danylo Ignatenko, Juraj Kucka, Alen Mustafič, Kyriakos Savvidis, Július Szöke, Marko Tolič, Vladimír Weiss ml.
  • Útočníci: Elvis Isaac, Róbert Mak, Idjessi Metsoko, David Strelec.

Súvisiaci článok
Posily pre Slovan: Namiesto Jankta a Kaprálika prišli Gajdoš a Ignatenko
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť