Piatok 13. 09. 2024 16:39:30 | Meniny má Ctibor

Už len pár dní a Bytča ožije podujatím Poď na turnaj – Bytča cup 2024!

BYTČA/ Už vo štvrtok 29. augusta sa na mestskom futbalovom štadióne v Bytči uskutoční športovo – spoločenské podujatie, určené najmä mladým futbalovým talentom, ich rodinným príslušníkom, ale aj širokej verejnosti. Počas turnaja prípraviek U9 a U11 sa v Bytči predstavia hráči z troch krajín, vrátane MŠK Žilina, či Slovana Bratislava. Pripravený je však bohatý sprievodný a spoločenský program, množstvo súťaží, občerstvenia a iného.

Michal Filek|20. august 2024|11:13:57

Prvý ročník Bytča cup-u vyhral Baník Ostrava. MFK Bytča bola vo finále. Zdroj: MFK Bytča

Súvisiaci článok
VIDEO Slovák Boženík kraľuje strelcom v Portugalsku! Jeho mladší brat strelil už 24 gólov v šiestich zápasoch
Čítajte viac >

Turnaj organizuje OZ Poď na turnaj a klub MFK Bytča – Akadémia Roberta Boženíka.

Martin Gardian z OZ hovorí, že okrem športovej stránky, bude na počas turnaja naozaj bohatý a zaujímavý sprievodný a spoločenský program. „Príde veľa rodičov, starých rodičov, súrodencov, kamarátov. Preto sme sa snažili zabezpečiť veľmi atraktívny sprievodný program. Bude rovnako atraktívny zároveň aj pre hráčov,“ hovorí spoluorganizátor.

Veľmi atraktívne budú určite súťaže 1:1, alebo o kráľa strelcov. Víťazi budú odmenení hodnotnými cenami.

PodNaTurnaj_LetakA5_072024-01.jpg

„Prezentovať sa budú na štadióne aj naši partneri so svojimi službami pre verejnosť. Odporúčame, napríklad, regeneráciu a masáže s našim partnerom Strong Power, ktorý spolupracuje s viacerými športovými zväzmi. Zároveň bude mať aj edukačný charakter,“ dopĺňa Gardian.

Prezentovať sa bude, napríklad, aj značková športová spoločnosť Joma prostredníctvom predajne Simplysport zo Žiliny.

Trofans Púchov bude ponúkať značkové a klubové veci svetových klubov. Od čapíc, šálov, až po dresy.

Zabezpečené bude bohaté občerstvenie, dostatočný počet stánkov s rôznymi pochutinami a pitným režimom.

„Nebude chýbať ani veľa atrakcií pre širokú verejnosť. Napríklad streľba na presnosť, vystúpi freestailista a budú súťaže v žonglovaní o atraktívne odmeny. Súťaže o lego stavebnice budú aj pre menšie deti,“ hovorí Martin Gardian.

Do začiatku podujatia zostáva ešte niekoľko dní. Stále je tu možnosť programe ešte zatraktívniť. Je tu možnosť aj pre ďalších partnerov, aby sa zapojili.

„Pre partnerov je viacero možností, ako sa odprezentovať. Každý z nich má možnosť prísť s vlastným stánkom s produktami. Ponúkame baner na hlavnej tribúne a dokonca je možné umiestniť aj baner priamo nad bránami. Zároveň budú odprezentovaní aj na webe a na Facebooku. Takže ak má niekto záujem podujatie podporiť a využiť výbornú možnosť odprezentovať sa pred stovkami ľudí, nech sa páči, ozvite sa nám.

Viac informácií a kontakty nájdete na www.podnaturnaj.sk.

Mediálnym partnerom podujatia je Spravodajský portál SP 21.


Súvisiaci článok
VIDEO ŠPort s SP 21: Stanislav Lojdl - Príďte v stredu povzbudiť MFK Bytča v semifinále Prezidentského pohára a rozlúčiť sa s legendou Petrom Špánikom!
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť