Sobota 07. 09. 2024 14:26:24 | Meniny má Marianna

Točili ste padajúci stan na Pohode? Polícia prosí o Vaše video!

TRENČÍN/ Polícia žiada verejnosť o pomoc pri vyšetrovaní pádu stanu, ku ktorému došlo 12. júla na festivale Pohoda v Trenčíne. Návštevníkov vyzvala, aby jej zaslali videá, ktoré zachytávajú počasie na mieste konania festivalu.

TASR|24. júl 2024|12:40:57

Zdroj: Polícia

Súvisiaci článok
Po páde stanu Pohodu ukončili, stanové mestečko treba opustiť do dvanástej
Čítajte viac >

Informovala o tom v stredu na sociálnej sieti.

Pád stanu vyšetruje krajský policajný vyšetrovateľ z Trenčína. "V rámci vyšetrovania je potrebné procesným spôsobom zaistiť relevantné kamerové nahrávky, ktoré zachytávajú všetky okolnosti, ktoré v tento deň príroda 'narobila' v mieste konania festivalu," ozrejmili policajti.

V tejto súvislosti vyzvali účastníkov podujatia, respektíve blízku verejnosť, ktorá disponuje nahrávkami zachytávajúcimi počasie v mieste konania festivalu krátko pred búrkou, počas nej a po nej, aby ich kontaktovali cez súkromnú správu na stránke trenčianskej polície na sociálnej sieti.

K pádu veľkého stanu na festivale na trenčianskom letisku došlo vplyvom intenzívnej búrky. Zasahovali tam všetky záchranné zložky. Zranených bolo celkovo 29 osôb, jedna žena utrpela stredne ťažké zranenie. Zranených transportovali do nemocníc v Trenčíne a Považskej Bystrici.

Polícia začala pre pád stanu na festivale trestné stíhanie vo veci prečinu všeobecného ohrozenia. Organizátori Pohodu ukončili predčasne.


Súvisiaci článok
K zrútenému stanu na Pohode prišiel jeho majiteľ z Dánska
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť