Sobota 07. 09. 2024 12:38:04 | Meniny má Marianna

Záhorák už má 7 miliónov z výhry na svojom účte. Vraj ešte nevie, ako s nimi naloží, ale chce byť rozvážny

BRATISLAVA/ Záhorák, ktorý v utorok vyhral v hre Euromilióny viac ako 7 miliónov eur, už má všetky peniaze na svojom účte. Výhry od Tiposu sú totiž oslobodené od daní. V hre tipoval už tri roky, a že skutočne vyhral toľko peňazí, nemohol sprvoti uveriť. Výhru si však vyzdvihol, ale pri jej míňaní chce byť uvážlivý. Zdroj: Tipos.

Michal Filek|12. júl 2024|10:38:52

Ilustračné foto. Zdroj: pixabay.com

Súvisiaci článok
Záhorák vyhral v Tipose 7 miliónov eur. Pátrajú, či je to muž, alebo žena!
Čítajte viac >

Od utorkového žrebovania lotérie Euromilióny neprešlo ani 24 hodín a muž zo Záhoria sa prihlásil s výhernou stávkou v bratislavskej centrále TIPOSu. Poverený zamestnanec národnej lotériovej spoločnosti jeho stávku overil a potvrdil, že je naozaj výhercom fantastickej sumy.

Pravá radosť prepukla až po overení tiketu a pre výhercu sa začalo pravdepodobne najkrajšie leto v jeho živote.

Muž zo Záhoria, ktorý sa stal výhercom siedmej najvyššej výhry v histórii číselných lotérií od TIPOSu, skúšal svoje šťastie v hre EUROMILIÓNY už tri roky. Podľa jeho slov stávky uzatváral v tejto hre na predajných miestach TIPOSu.

Podľa informácií z dotazníka pre výhercu je zrejmé, že šťastlivec si vybral svoje čísla na základe intuície. Priznal, že po prvotnom šoku nemohol uveriť tomu, že sa mu podarilo vyhrať tak obrovský jackpot.

Aj keď sa už k svojej výhre prihlásil, stále nevie, ako s ňou naloží. Chce sa rozhodovať postupne a rozvážne. Nateraz si však v tipovaní plánuje dať prestávku.

„Výhercovi bola suma 7 069 930 eur vyplatená prevodom na jeho bankový účet v celej výške. Výhry v číselných lotériách od TIPOSu sú totiž oslobodené od akýchkoľvek daní. Čerstvému milionárovi ešte raz srdečne gratulujeme a želáme, aby si výhru užil v zdraví,“ uviedol Peter Deďo, predseda predstavenstva a generálny riaditeľ národnej lotériovej spoločnosti TIPOS.


Súvisiaci článok
Podľa JOJ-ky zomrel po lavíne v Tatrách tretí turista. Informáciu zatiaľ nepotvrdili
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť