Piatok 04. 10. 2024 16:38:53 | Meniny má František

OBJAVUJEME KRÁSY SLOVENSKA: Máte radi rýchlosť a zábavu? Navštívte najstrmšiu bobovú dráhu na Slovensku!

PAVČINA LEHOTA/ Dnes sa spolu vydáme za liptovským dobrodružstvom do očarujúcej Pavčinej Lehoty. Všetky prázdninujúce deti poteší pestrá paleta aktivít, ale zábava neobíde ani dospelých. Nájdete odvahu vyskúšať si jazdu na najstrmšej bobovej dráhe na Slovensku?

Alžbeta Mareková|5. júl 2024|19:15:06

Zdroj: Alžbeta Mareková

Súvisiaci článok
Hľadáte jedinečné knihy? Nájdete ich v knižnom podkroví
Čítajte viac >

Lyžiarske stredisko Žiarce sa nachádza len kúsok od obce Pavčina Lehota a malebnej Demänovskej doliny, čím sa stáva perfektným východiskovým bodom pre spoznávanie krás tejto oblasti. Okrem krásneho prostredia a rodinnej atmosféry láka návštevníkov aj jedinečnou atrakciou - bobovou dráhou.

1.jpg Zdroj: Alžbeta Mareková

2.jpg Zdroj: Alžbeta Mareková

Táto dráha, prvá svojho druhu na Slovensku, s dĺžkou 1 000 metrov a prevýšením 120 metrov, zaručí adrenalínovú jazdu plnú zákrut a klesaní. Vďaka moderným bobom s brzdným systémom je bezpečná pre deti aj dospelých a stáva sa tak skvelou zábavou pre celú rodinu.

4.jpg Zdroj: Alžbeta Mareková

5.jpg Zdroj: Alžbeta Mareková

6.jpg Zdroj: Alžbeta Mareková

Okrem bombastického zážitku na bobovej dráhe si svoju odvahu môžete otestovať aj na 15 metrovej hojdačke. Zažijete úplne iný rozmer hojdania sa a za zmienku stojí aj úchvatný výhľad na okolité hory.

hojdačka.jpg Zdroj: Alžbeta Mareková

Najmenších členov posádky rozhodne zábava neobíde, k dispozícii je tu predsa obrovská detská fun zóna. Nájdu tu trampolíny, nafukovacie prekážkové dráhy aj vysoké šmykľavky, či možnosť spúšťania sa na nafukovacom kolese.

11.jpg Zdroj: Alžbeta Mareková

12.jpg Zdroj: Alžbeta Mareková

13.jpg Zdroj: Alžbeta Mareková

14.jpg Zdroj: Alžbeta Mareková

Radi sa delíte o svoje zážitky s ostatnými a fotíte si každý výlet? Potom v Žiarcoch nesmiete minúť fotopoint! Nachádza sa na miernom kopci vedľa bobovej dráhy a ponúka úchvatný výhľad na celé stredisko a okolité hory. Vďaka nemu si môžete odniesť domov fotky s originálnym rámikom, ktorý jasne ukazuje lokalitu vašich dobrodružstiev.

10.jpg Zdroj: Alžbeta Mareková

Slniečko hreje, dni sú dlhé a deti sa tešia z voľného času. Ak aj vy premýšľate, ako si spoločne vytvoriť nezabudnuteľné spomienky, neváhajte a zaraďte Žiarce do vášho prázdninového plánu! Nebudete ľutovať.


Súvisiaci článok
OBJAVUJEME KRÁSY SLOVENSKA: Spoznajte čaro Tatier cez objektív v Múzeu tatranskej kinematografie a fotografie
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť