Streda 26. 06. 2024 00:18:34 | Meniny má Adriána

Ako získate maximum pri vrátení daní z Holandska?

SLOVENSKO/ Proces vrátenia daní z Holandska sa môže zdať komplikovaný a stresujúci. Preto ho mnohí odkladajú. Keď požiadate o spoluprácu odborného konzultanta, získate vaše peniaze späť - jednoducho, rýchlo a v maximálnej sume. Neváhajte a začnite riešiť daňové priznanie čo najskôr.

Inzercia |12. jún 2024|08:20:10

Ilustračné foto. Zdroj: TJ-Legal

Súvisiaci článok
Zadlžujeme sa stále viac!
Čítajte viac >

Vrátenie daní z Holandska - bez zbytočných obáv

Je isté, že proces vrátenie daní Holandsko, teda podanie holandského daňového priznania, nie je ľahká úloha. Vyžaduje si určitú odbornosť a znalosti miestnych daňových predpisov.

Aké podklady budete potrebovať? Aký typ žiadosti máte vyplniť? Aké odpočítateľné položky si môžete uplatniť? Ako dlho trvá vybavenie žiadosti? Je potrebné zaslať ju písomne alebo stačí elektronicky?

Odpovede na všetky otázky poznajú konzultanti zo slovenskej sociálno-ekonomickej poradenskej spoločnosti, ktorá sa dennodenne zaoberá vybavovaním vrátenia daní z Holandska, Nemecka či Rakúska. Pritom sa stretáva s rôznymi životnými situáciami svojich klientov a nezaskočia ich temer žiadne neštandardné dotazy.

Ako na vrátenie daní z Holandska? Vyberte si správne

Samozrejme, holandské daňové priznanie si môžete podať sami alebo prostredníctvom vášho účtovníka. Mnohí Slováci, ktorí vyskúšali služby poradenskej spoločnosti, by už nemenili.

Ich skúsenosti hovoria o jednoduchosti celého procesu, o pomoci pri zozbieraní potrebných dokumentov ako Jaaropgaaf alebo formulár E9, ako aj o výbere správneho typu daňového priznania.

Spoluprácu s externým poradcom oceňujú hlavne pri konzultáciách a možnostiach navýšenia vrátených daní pomocou rôznych odpočítateľných položiek, na ktoré mali právny nárok. Teda pokiaľ ich vedeli riadne zdokumentovať.

vratenie-preplatku-na-daniach.jpg Zdroj: TJ-Legal

Pracovali ste v Holandsku v roku 2023?

V prípade, že áno, už môžete požiadať o vrátenie daní z Holandska. Vďaka šikovným aplikáciám bude vaša komunikácia s poradenskou spoločnosťou rýchla a jednoduchá. Priamo vo vašom mobile vyplníte základné údaje, priložení kópie potrebných dokumentov a zašlete špecialistovi na holandské dane.

Žiadosť o daňový preplatok môžu stále podať tí, ktorí pracovali v Holandsku v období medzi rokmi 2019 až 2022.

Kombinácia moderných technológií a skúseností odborných konzultantov je ideálnou cestou pre prilepšenie vášho rodinného rozpočtu - v maximálne možnej a legálnej výške.

Článok vznikol v spolupráci s TJ-Legal.


Súvisiaci článok
Čerství rodičia musia byť vo vytržení. Štát im zvýši rodičovský príspevok
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť