Streda 26. 06. 2024 03:31:29 | Meniny má Adriána

Športové podprsenky s vysokou podporou - ako si vybrať tú najlepšiu?

SLOVENSKO/ Neprinúti vás ísť si zabehať, keď sa vám nechce, ba dokonca nebudete ani rýchlejšie bicyklovať, avšak ten pocit pohodlia, ktorý vám pri akejkoľvek fyzickej aktivite zabezpečí je jednoducho na nezaplatenie. Reč je o športovej podprsenke s vysokou podporou, ktorá bude vašou vernou spoločníčkou aj pri tých najdynamickejších športových aktivitách. Vďaka svojmu unikátnemu dizajnu, ktorý zabezpečuje podporu každému prsníku samostatne a vysoko kvalitným materiálom, použitým pri výrobe, sa na ňu môžu bez obáv spoľahnúť aj ženy s väčším poprsím. Máte už tú svoju alebo ešte stále premýšľate nad tým, ako si vybrať tú najlepšiu práve pre vás? Zdroj: 4f.

VJ |28. máj 2024|13:00:06

Zdroj: 4f

Súvisiaci článok
VIDEO Peťa odpovedala na otázky fanúšikov. Na čo myslí pred štartom a z čoho má najväčší strach?
Čítajte viac >

Aké parametre by mala mať ideálna športová podprsenka s vysokou podporou?

Od klasickej podprsenky sa tá športová líši v dizajnových prvkoch, ktoré majú za úlohu zaručiť svojej nositeľke lepšiu podporu, stabilitu a komfort pri cvičení. Na aké faktory sa však treba zamerať pred finálnou kúpou?

Vhodný materiál a dostatočná podpora

Ideálnou možnosťou sú, v prípade športových podprseniek, práve syntetické materiály - elastan, nylon či polyester, ktoré sú obľúbené, na jednej strane, kvôli schopnosti odvádzať pot a, na strane druhej, kvôli pevnosti a pružnosti. Z hľadiska materiálov sú perfektnou voľbou, napríklad športové podprsenky s vysokou oporou, disponujúce technológiou 4F Dry, vďaka ktorej sú nielen dostatočne priedušné, no zároveň spoľahlivo odvádzajú vlhkosť a pot.

Správna veľkosť a strih

Azda najkľúčovejším faktorom pri výbere športovej podprsenky s vysokou podporou je správna veľkosť a vhodný strih. Pás pod prsiami by mal byť dostatočne pevný a k telu by mal priliehať, avšak pozor - nesmie byť príliš tesný. Popruhy by mali byť, rovnako ako pás, dostatočne pevné, no je potrebné skontrolovať či sa nezarezávajú do ramien. Zjednodušene povedané - všetko by malo byť pevne na svojom mieste, samozrejme, bez náznaku diskomfortu.

Široké ramienka a podporné pásy

Vďaka širším ramienkam s nastaviteľnou funkciou dokážete rovnomerne rozložiť váhu a individuálne ju prispôsobiť vášmu tvaru tela bez toho, aby vás niečo tlačilo. Elastický pás pod prsiami vám naviac zabezpečí, aj počas toho najnáročnejšieho tréningu, extra podporu a stabilitu.

Výhody nosenia športovej podprsenky s vysokou podporou:

  • zabezpečuje pohodlie a potrebnú oporu aj ženám s väčším poprsím
  • obmedzuje voľný pohyb prsníkov počas športovania
  • dokáže zlepšiť športový výkon
  • svojej nositeľke dodáva sebavedomie a sebadôveru
  • zabraňuje bolestiam a poškodeniam prsníkov po a počas fyzickej aktivity

Sponzorovaný článok


Súvisiaci článok
Peťa Vlhová potešila priaznivcov. Zverejnila fotku s veľkým úsmevom
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť