Sobota 27. 07. 2024 06:12:40 | Meniny má Božena

Liečba Peti Vlhovej pokračuje výborne. Prihovorila sa fanúšikom a podporovateľom

SLOVENSKO/ Celé Slovensko sledovalo so zármutkom a zdesením zranenie kolena, ktoré Peťa Vlhová utrpela počas pretekov svetového pohára na domácej zjazdovke v Jasnej. A nenájde sa snáď ani jeden človek na Slovensku, ktorý by si neželal, aby sa jej liečba po operácii úspešne darila a Peťa sa čo najskôr vrátila na zjazdovky. V tomto smere Slovákov Liptáčka potešila. Na sociálnych sieťach uviedla, že jej operované koleno vyzerá dobre a liečba úspešne napreduje!

Michal Filek|27. február 2024|11:00:06

Zdroj: Petra Vlhová

Súvisiaci článok
Peťa Vlhová potešila priaznivcov. Zverejnila fotku s veľkým úsmevom
Čítajte viac >

„Cítim sa lepšie a pokračujeme rehabilitácii. Koleno vyzerá každým dňom lepšie a lepšie,“ napísala pre svojich obdivovateľov a podporovateľov.

Veľkú časť svojho statusu venovala aj ľuďom a spoločnostiam, bez ktorých by nemohla vôbec robiť to, čo robí. Lyžovať a tešiť celé Slovensko.

A tými sú jej sponzori.

„Keď už o tom hovoríme, chcem sa poďakovať všetkým mojim sponzorom za podporu a to, že pri mne stojíte počas dobrých dní, ale aj teraz, v horších časoch. Veľa to pre mňa znamená. Bez vás by som nebola tá istá osoba a nedokázala by som robiť to, čo ma najviac baví a plniť si sny. Som naozaj vďačná za všetko, čo ste pre mňa urobili. Takže ešte raz ďakujem, a ako som sľúbila, urobím všetko pre to, aby som sa vrátila ešte silnejšia, ako kedykoľvek predtým. Vidíme sa čoskoro!“ poďakovala Peťa.

A samozrejme takto potešila všetkých svojich fanúšikov na Slovensku, ktorých je viac ako 5 miliónov.

Želáme skoré uzdravenie, Peťa. Nech si čím skôr späť na svahoch!


Súvisiaci článok
Peťa sa po operácii cíti dobre. Hneď začala rehabilitovať
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť