Sobota 27. 07. 2024 05:47:28 | Meniny má Božena

Poľovník na poľovačke nafúkal, zaistili mu zbrane i zbrojný preukaz

MALACKY/ Okresní policajti z Malaciek vykonali počas uplynulého víkendu kontrolu jedného z poľovníckych združení na jeho plánovanej poľovačke. Pri kontrole zistili prítomnosť alkoholu v dychu jedného z poľovníkov. Zaistili mu zbrane i zbrojný preukaz.

TASR|20. november 2023|15:00:06

Ilustračné foto. Zdroj: pexels.com

Súvisiaci článok
NA PITVORE: Nádejný minister Huliak: Poľovnícky zväz nie je mimovládna organizácia, ale občianske združenie! Ako keby tvrdil, že zmija nie je vretenica, uťahuje si z neho Chmelár
Čítajte viac >

TASR o tom informoval bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

"Počas kontroly bol jeden z poľovníkov, 47-ročný muž, podrobený vykonaniu dychovej skúšky na zistenie prítomnosti alkoholu v dychu. Tá skončila s pozitívnym výsledkom," priblížil hovorca s tým, že vzniklo podozrenie zo spáchania priestupku na úseku zbraní a streliva.

Muž bol eskortovaný na príslušné policajné oddelenie. "Zároveň bolo poľovníkovi zaistených celkovo päť strelných zbraní, ako aj zbrojný preukaz," doplnil Szeiff. Polícia v tejto súvislosti apeluje na členov poľovníckych združení, aby pred ani počas poľovačiek nepožívali alkohol.


Súvisiaci článok
Košický policajný riaditeľ udelil Pamätnú medailu Dominikovi, ktorý vo vlaku spacifikoval muža, ktorý napadol mladú študentku
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť