Sobota 27. 07. 2024 06:25:58 | Meniny má Božena

NA PITVORE: Šutaj Eštok s Ficom robili bu-bu-bu na hraniciach s Maďarskom a výsledok? Veľká zábava!

SLOVENSKO – MAĎARSKO/ Pitvor si nedáme! Dosť bolo výhovoriek, že sa to nedá. Napísal na Facebooku nový minister vnútra po tom, ako v noci z pondelka na utorok usporiadal policajné a vojenské manévre na hraniciach s Maďarskom. Výsledok poznáme, jedna veľká nula. Ale vraj migrantov odstrašil. Tvrdí to aj premiér Fico. Bola to drahá demonštrácia sily, tvrdí opozícia.

Michal Filek|31. október 2023|10:25:22

Zdroj: Zdroj: Facebook / Michal Šimečka, Roman Mikulec, Miroslav Žiak

Súvisiaci článok
NA PITVORE: Po Ficovi ani Sulík nikam neodchádza, len do Bruselu. Matovič: „Mal si sa tam zaparkovať už dávno a tí dvaja nemuseli zomrieť“. Žalobu podala Cigániková!
Čítajte viac >

Matúš Šutaj Eštok: OCHRÁNIME SLOVENSKO PRED NELEGÁLNOU MIGRÁCIOU

„Dosť bolo výhovoriek, že sa to nedá. Dosť bolo neschopných policajných funkcionárov, ktorí v bielej košeli, z tepla bratislavskej kancelárie, rozprávali, že nevedia zaručiť bezpečnosť našich občanov pred migrantmi. Dnes som spolu s premiérom prijal tvrdé opatrenia na ochranu našich hraníc a občanov. Určite chvíľu potrvá, kým sa všetky nariadenia prejavia v praxi, ale nečakali sme ani minútu navyše a začali sme konať hneď. Slovensko sa musí správať ako hrdá a samostatná krajina, ktorá si vie vlastné hranice ochrániť sama.“

Silné gesto, ktoré nič neprinieslo. Demonštrácia sily bez výsledku. Kam sa podeli všetci migranti a o čo Šutaj Eštokovi v skutočnosti išlo?

Miroslav Žiak: ĎAKUJEM PÁN FICO, ŽE STE NÁS OCHRÁNILI PRED NEEXISTUJÚCOU HROZBOU!

„Toto už nie je ani chlieb a hry, toto je čisté robenie si srandy z ich voličov. My ostatní sme od nich nemali veľké očakávania, no veľmi rýchlo nám ukázali, čo nás čaká najbližšie obdobie.

Mám taký pocit hlboko v kostiach, že čo chvíľa pôjdu ľudia opäť do ulíc proti tomuto bizarnému zlepencu populistov, zlodejov, ohýbačov práva, dezolátov, pošahancov, kresťanských extrémistov a mafiánov.

Som veľmi zvedavý, že dokedy im to ich voliči budú hltať.“

Michal Šimečka: FICO, AKO VŽDY, HĽADÁ IMAGINÁRNEHO NEPRIATEĽA

„Tak už poznáme výsledok. A potvrdzuje, že politika sa nerobí krikom na tlačovkách, ani vojenskými manévrami. Vodné delo, termovízia, drony, vojaci, kone a psy viedli k chyteniu presne NULA migrantov.

Robert Fico postupuje ako vždy - hľadá imaginárneho nepriateľa (tentoraz migrantov), aby odviedol pozornosť od skutočných problémov (tentoraz jeho čistky v polícii a neriešenie ekonomických problémov Slovenska). Budeme sa ho pýtať, koľko nás všetkých táto jeho včerajšia dymová clona stála.“

Roman Mikulec: KAM SA VYTRATILI MIGRANTI? NIKAM!

„Opäť len divadlo bez efektu, ktoré zaplatia občania. Dlhodobo sme hovorili, že na stráženie celej hranice s Maďarskom nemá Policajný zbor kapacity. Kam sa vytratili migranti?

Nikam, len počkajú, kým sa vytratia tie kone, psy a drony, ktoré na medializovaný kúsok hranice stiahli z celej SR a potom budú pokračovať.

Schengenskú hranicu treba chrániť a posilniť. To mala byť téma, ktorú mal predniesť pán Fico na zasadnutí v Bruseli, nielen proruské stiahnutie dodávok zbraní na Ukrajinu.“


Súvisiaci článok
NA PITVORE Vystrašení umelci spisujú petíciu proti vymenovaniu Tarabu za ministra kultúry. „Je to čistí hoax, ale asi by som to mal teda zvážiť!“ odkazuje im
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť